Σύντομο βιογραφικό

Ο Δημήτριος Παναγιώτου του Ζήση γεννήθηκε το 1982 στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ. Υπηρέτησε ως Οπλίτης Ιατρός στο Στρατό Ξηράς και θήτευσε ως Αγροτικός Ιατρός στην Κορησό Καστοριάς. Ειδικεύτηκε στην Οφθαλμολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης και στην Α’ Οφθαλμολογική Κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Ακολούθως μετεκπαιδεύτηκε στην Οφθαλμολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου BRUGMANN των Βρυξελλών, η οποία αποτελεί κέντρο αναφοράς για τις παθήσεις του αμφιβληστροειδούς στο Βέλγιο. Παραλλήλως, παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Διοίκηση Μονάδων Υγείας» του ΕΑΠ.

Έχει την εμπειρία της διαχείρισης χιλιάδων κλινικών περιστατικών και της διενέργειας πλήθους χειρουργικών επεμβάσεων. Είναι μέλος πολλών επιστημονικών εταιρειών. Παρακολούθησε μεγάλο αριθμό επιστημονικών συνεδρίων, πανελλήνιων και διεθνών, και παρουσίασε πρωτότυπες εργασίες, για τρεις από τις οποίες έλαβε βραβείο καλύτερης ανακοίνωσης. Συμμετείχε σε τέσσερα ερευνητικά προγράμματα, ενώ τρία άρθρα του δημοσιεύτηκαν σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Έλαβε υποτροφία από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Καταρράκτη και Διαθλαστικής Χειρουργικής (ESCRS), προκειμένου να μελετήσει και να παρουσιάσει ένα εξαιρετικά σπάνιο κλινικό περιστατικό στο 34ο Συνέδριο της Εταιρείας στην Κοπεγχάγη.

Είναι κάτοχος του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Οφθαλμολογίας, το οποίο απέκτησε συμμετέχοντας επιτυχώς στις πανευρωπαϊκές εξετάσεις που διοργανώνονται κάθε χρόνο στο Παρίσι. Έλαβε έτσι τον τίτλο του Fellow of the European Board of Ophthalmology (FEBO)

Ομιλεί αγγλικά και γαλλικά. Είναι μέλος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών. Είναι παντρεμένος με την Αντωνία Χάψαλη.

Οφθαλμολογικό Ιατρείο Θεσσαλονίκη Χάρτης

Οφθαλμολογικό Ιατρείο στη Θεσσαλονίκη

Επισκεφτείτε τον οφθαλμίατρο κατόπιν ραντεβού στο σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο Οφθαλμολογικό Ιατρείο στην Τούμπα, Θεσσαλονίκη. Εύκολη πρόσβαση από το κέντρο της Θεσσαλονίκης: Στάση Βαρνάβα, Λεωφορεία 1414Α και 30.

 

Κριτικές Ασθενών

Διαβάστε τις δημόσιες κριτικές από ασθενείς μας για τον Χειρουργό Οφθαλμίατρο Θεσσαλονίκης, Παναγιώτου Δημήτριο.
Οφθαλμίατρος Θεσσαλονίκη - Κριτικές Πελατών