Σύντομο βιογραφικό

Ο Δημήτριος Παναγιώτου του Ζήση γεννήθηκε το 1982 στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ. Υπηρέτησε ως Οπλίτης Ιατρός στο Στρατό Ξηράς και θήτευσε ως Αγροτικός Ιατρός στην Κορησό Καστοριάς. Ειδικεύτηκε στην Οφθαλμολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης και στην Α’ Οφθαλμολογική Κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Ακολούθως μετεκπαιδεύτηκε στην Οφθαλμολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου BRUGMANN των Βρυξελλών, η οποία αποτελεί κέντρο αναφοράς για τις παθήσεις του αμφιβληστροειδούς στο Βέλγιο.

Έχει την εμπειρία της διαχείρισης χιλιάδων κλινικών περιστατικών και της διενέργειας πλήθους χειρουργικών επεμβάσεων. Είναι μέλος πολλών επιστημονικών εταιρειών, ελληνικών και διεθνών, όπως της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καταρράκτη και Διαθλαστικής Χειρουργικής (ESCRS) και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ειδικών Αμφιβληστροειδούς (EURETINA).

Συμμετέχει ενεργά σε μεγάλο αριθμό επιστημονικών συνεδρίων, πανελλήνιων και διεθνών. Σε πολλά από αυτά είναι ομιλητής και έχει παρουσιάσει πρωτότυπες εργασίες, για τρεις από τις οποίες έλαβε βραβείο καλύτερης ανακοίνωσης. Συμμετείχε και συμμετέχει σε διάφορα ερευνητικά προγράμματα, ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Έλαβε υποτροφία από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Καταρράκτη και Διαθλαστικής Χειρουργικής (ESCRS), προκειμένου να μελετήσει και να παρουσιάσει ένα εξαιρετικά σπάνιο κλινικό περιστατικό στο 34o Συνέδριο της Εταιρείας στην Κοπεγχάγη.

Είναι κάτοχος του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Οφθαλμολογίας, το οποίο απέκτησε συμμετέχοντας επιτυχώς στις πανευρωπαϊκές εξετάσεις που διοργανώνονται κάθε χρόνο στο Παρίσι. Έλαβε έτσι τον τίτλο του Fellow of the European Board of Ophthalmology (FEBO).

Παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Διοίκηση Μονάδων Υγείας» του ΕΑΠ, εκπονώντας τη διπλωματική του διατριβή με θέμα την επίδραση των διαθλαστικών επεμβάσεων στην ποιότητα ζωής των ανθρώπων που έχουν μυωπία.

Ομιλεί αγγλικά και γαλλικά. Είναι μέλος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών. Είναι παντρεμένος με την Αντωνία Χάψαλη.

Οφθαλμολογικό Ιατρείο Θεσσαλονίκη Χάρτης

Οφθαλμολογικό Ιατρείο στη Θεσσαλονίκη

Επισκεφτείτε τον οφθαλμίατρο κατόπιν ραντεβού στο σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο Οφθαλμολογικό Ιατρείο στην Τούμπα, Θεσσαλονίκη. Εύκολη πρόσβαση από το κέντρο της Θεσσαλονίκης: Στάση Βαρνάβα, Λεωφορεία 1414Α και 30.

 

Κριτικές Ασθενών

Διαβάστε τις δημόσιες κριτικές από ασθενείς μας για τον Χειρουργό Οφθαλμίατρο Θεσσαλονίκης, Παναγιώτου Δημήτριο.
Οφθαλμίατρος Θεσσαλονίκη - Κριτικές Πελατών